Ma'ha Gita nyheter

Ma'ha Gita nyheter

Smått och gott hos Ma'ha Gita

Jag har tänkt att detta skall kunna ersätta min nyhetssida på hemsidan. Vi får väl se...
Intentionerna brukar vara bra, verkligheten en annan.

Solen skiner och en jätteförkylning har slagit till

NyheterPosted by Lisa Karlsson Fri, March 12, 2010 14:30:34

Just nu mår jag "tjyvens", är riktigt ordentligt förkyld och det är bara helt perfekt skidväder. Solen skiner från en klarblå himmel, och vi har massor med snö!!

Jag har suttit en stund på balkongen, insvept i plädar, och flera av katterna har legat på balkongräcket och bara njutit. Backis njöt lite för mycket, han sträckte på sig och trillade helt enkelt ner. Som tur var är det ju massor av snö, så han blev stående i en snödriva, benen helt nedborrade i snön, och visste inte riktigt vad han skulle hitta på...

Backis ja, han är nu tio månader, stor och maffig, massor med päls och totalt ointresserad av de löpande kattdamerna smiley. Däremot Razzia som över huvud taget inte löper, inte ens tendenser till, henne uppvaktar han intensivt. Men just nu känns det bara bra, vi har tänkt att vara kattungefria denna sommar, den första på sådär en 7 - 8 år.

Sommarens stora begivenhet är Peace & Love fetivalen med hela familjen, både barn och barnbarn och då är det nog bra att det inte finns små kattbebisar i huset.

//Lisa

  • Comments(0)//blogg.mahagita.se/#post55