Ma'ha Gita nyheter

Ma'ha Gita nyheter

Smått och gott hos Ma'ha Gita

Jag har tänkt att detta skall kunna ersätta min nyhetssida på hemsidan. Vi får väl se...
Intentionerna brukar vara bra, verkligheten en annan.

Katter framför kaminen

NyheterPosted by Lisa Karlsson Tue, January 12, 2010 21:06:42

Ja, i kylan som är nu så blir det mycket eldat i kaminen. Lägsta notering hilltills är -27 C, då vill man inte precis gå ut... Förra onsdagen (trettondagen) var vi i Stockholm för att hjälpa sonen och sambo med lägenheten. På vägen ner passerade vi Sala, -32 C!! Tänk om det skulle hända något med bilen...så nu är jag noga med att plocka med extra varma kläder ifall, ifall...

I alla fall, kaminen är ett riktigt lyckoskott tycker katterna. Ulf och jag ligger på varsin soffa, sen ligger en 7-8 katter utspridda på golvet framför kaminen. Fast de blir inte så vackra i pälsen av all värme, torra, och elektriska så det bara knastrar.

Jag måste berätta att lilla Razzia äter lite torrfoder - precis så att hon inte dör svältdöden smiley. Men varje morgon håller hon sin konsert för mig, ifall jag skulle råka glömma av att det är blötmatsförbud i huset nu. Men än håller jag ut.

I lördags var vi på stan och handlade lite, passade då på att besöka ett nytt café - Peace & Love. Mmmm så mysigt, och med jättegott fika. Dit skall vi gå fler gånger. Det är organisationen runt musikfestivalen, Peace & Love, här i stan som är med och driver detta café. Jättekul idé, med en massa olika aktiviteter under våren.

Nu är skolan på gång riktigt igen, och vad fort man längtar efter nästa lov!smiley Planeringar, uppstarter, inläsningar och långa dagar med mörker när man åker till jobbet och mörker när man kommer hem. Fast idag...man börjar märka av att det vänt, det var inte riktigt becksvart ute. Min mycket trevliga men tokgalna kollega skulle ikväll flyga till Umeå!!!!! för att titta på hockey!!! och sedan köra 60 mil tillbaka hem. Imorgon har han lektioner från 8.30 till 15.40. Det är nästan i klass med kattokiga utställningsmänniskor...

Nu har vi också bestämt att det inte blir några kattungar förrän till hösten. Vi planerar faktiskt för en sommar utan en hord med kattungar som drar genom huset, men med andra trevliga aktiviteter. Tänk bara att kunna åka iväg några dagar (med snälla grannar som kattvakter förstås). Än så länge känns det jättebra!!!

//Lisa

  • Comments(1)//blogg.mahagita.se/#post53