Ma'ha Gita nyheter

Ma'ha Gita nyheter

Smått och gott hos Ma'ha Gita

Jag har tänkt att detta skall kunna ersätta min nyhetssida på hemsidan. Vi får väl se...
Intentionerna brukar vara bra, verkligheten en annan.

Nära jul...

NyheterPosted by Lisa Karlsson Tue, December 08, 2009 21:20:58

Nu har det gått ytterligare några veckor och som vanligt är det lite med skammens rodnad på kinderna som jag sitter här och skriver. Varför?? Jo, det blir alltför långt mellan gångerna som jag loggar in här.

Men i alla fall, det har hänt lite i katteriet men mycket i familjen som gjort att orken inte funnits att skriva. Min lillasyster som länge varit sjuk blev mycket sämre för en månad sedan och gick bort efter en vecka. Så fokus har helt enkelt varit på annat.

Vi har fortfarande kattungarna kvar i huset, men nu är de snart flyttfärdiga. Två av dem har hittat nya familjer att styra och ställa över men SimSalaBim är helt otingad. En mysig kattunge med mycket spring i benen så jag önskar honom en kattkompis dit han så småningom skall flytta. Så här ser han ut just nu


Förra helgen var det utställning i Stockholm, Birka, med fyra katter från oss på plats; SockerStina som blev BIS på lördag, Nisse BIS på söndag, lilla razzel EX1 och BIV samt Cesar ett HP (till matte Ingrids stora förtrytelse som varje gång tycker att hennes ögonsten åtminstone borde bli NOM smiley)

Nu är det slutklämmen i skolan också för terminen, och vår kurs skall arrangera Fornbys stora julfest. Det är mycket jobb för alla, men varje år blir det en lika fantastisk och magisk afton.

Förresten, apropå magisk afton...förra fredagen var Ulf och jag och åt en libanesisk buffé på en restaurang här i stan. Restaurangen heter Wild West, som verkligen inte har något med LIbanon att göra, men ägarfamiljen kommer från Libanon. Och före jul serveras där en libanesisk buffé istället för svensk julbord. En helt otroligt god mat och MASSOR!!! DEt är många, många år sedan jag verkligen åt ordentligt för mycket, men nu hände det! Jag kunde knappt röra mig, det kändes som jag inte ens kunde andas och jag var mätt hela lördagen. Men såååååå gott!!! Vi gör om det nästa år igen!

//Lisa

  • Comments(1)//blogg.mahagita.se/#post50