Ma'ha Gita nyheter

Ma'ha Gita nyheter

Smått och gott hos Ma'ha Gita

Jag har tänkt att detta skall kunna ersätta min nyhetssida på hemsidan. Vi får väl se...
Intentionerna brukar vara bra, verkligheten en annan.

Asplundens kattpensionat

NyheterPosted by Lisa Karlsson Sat, August 08, 2009 21:31:40

Nu har två kattungar till flyttat, Purple Rain och Quizz, bägge lilatabbymaskade. I torsdags körde vi till Österfärnebo med en oavbrutet klagande Purple Rain i bilen. Inte för att det gick någon nöd på henne, utan pga att hon var instängd i en kattbox. Hon skulle flytta hem till Nina och Tommy som också har Ma'ha Gita Lollipop (Pysen). Pysen ville ha sällskap, men han undrade ändå vad i hela friden vi kom med i en box, och släppte ut hemma hos honom, i hans revir.

När vi åkte därifrån, en timme senare, hade Purple Rain redan bott in sig, medan Pysen värdigt hade dragit sig tillbaka till sovrummet.

På vägen hem åkte vi via Horndal och Eva & Pers kattpensionat. De har byggt det mest fantastiska kattpensionat som nu varit igång i ett år. När vi kom satt Eva i trädgården och hade en liten paus. Annars var det katter som kom eller skulle åka hem, lådor som skulle mockas, kissar som ville ha sällskap eller mat, mattar och hussar som undrade hur deras små älsklingar mådde - dvs arbete hela tiden från tidig morgon till sen kväll. Så här ser det ut, och den svartvita katten på bild är Evas egen huskatt som är väldigt framgångsrik på utställningar.

I fredags kom så Sissel och Alice från Ålesund för att hämta Quizz. Efter nästan 12 timmars bilkörning var de ganska trötta, så efter lite mat och inspektion av katterna var det god natt. Fast lite kattprat hann vi med också...

Tidigt lördag morgon bar det av igen västerut, och de räknade med att vara hemma sent lördag kväll.

Så nu är det bara 4 kattungar kvar här i huset, brunmaskade O'boy som fortfarande är till salu och lilatabbymaskade Quarterback som skall stanna hos oss. Dessutom de två små flickorna, men de är ju inte mer än 8 veckor än.

Det känns lite märkligt att brune pojken inte hittat sin husse och matte ännu, för han är nästan osannolikt trevlig och jag önskar verkligen att han snart hittar sitt nya hem. Kiwi tycker att han gott kan flytta ut och är inte speciellt road av att han svansar efter henne och försöker få lite moderlig omsorg då och då. Samtidigt har jag med åren lärt mig att en vacker dag dyker bara rätt personer/familj upp för O'boy, så stressad över att han går kvar ett tag är jag absolut inte. Jag bara njuter av en verkligt trevlig och social kisse!

//Lisa

  • Comments(0)//blogg.mahagita.se/#post46