Ma'ha Gita nyheter

Ma'ha Gita nyheter

Smått och gott hos Ma'ha Gita

Jag har tänkt att detta skall kunna ersätta min nyhetssida på hemsidan. Vi får väl se...
Intentionerna brukar vara bra, verkligheten en annan.

Nu börjar birmabarnen flytta...

NyheterPosted by Lisa Karlsson Mon, July 27, 2009 16:52:58

...och det är ganska skönt, om jag skall vara riktigt ärligsmiley! Men jag vet ju också att det inte dröjer speciellt länge förrän man börjar länga efter små birmabebisar igen. Vi har varit ganska veliga denna gång med kattungar som skall flytta eller ev vara kvar...veligare än normalt alltså.

Det var ju helt solklart att Purple Rain skulle bli kvar, men de sista veckorna dök det envist upp en annan tanke i huvudet - Det vore nog smartare att behålla lilatabbymaskade Quarterback istället. Smartare för att pappa Totte precis blivit kastrat, och denne lille pojk går ju faktiskt att para med alla honor i huset (utom mamma förstås). Då fick man ju också börja inse att Purple Rain måste flytta, och fy attan vad svårt det är att ställa om - hon är ju dessutom 4 månader nu och det går fort att boa in sig!

Dessutom är det ett litet knyte till som boar in sig - lilla Razzia. Hon (eller hennes syster) känns helt omöjliga att sälja, men en måste ju det! Nu tror jag att den ena hamnar hos en god vän - det känns jättebra.

Nu går jag också in på sista veckan före skolarbetet så sakteliga drar igång. Jag tror inte jag vill riktigt än!!! Sommaren har varit för kort!

//Lisa

  • Comments(0)//blogg.mahagita.se/#post45