Ma'ha Gita nyheter

Ma'ha Gita nyheter

Smått och gott hos Ma'ha Gita

Jag har tänkt att detta skall kunna ersätta min nyhetssida på hemsidan. Vi får väl se...
Intentionerna brukar vara bra, verkligheten en annan.

Birmakattungar för 600 kr...

NyheterPosted by Lisa Karlsson Thu, July 02, 2009 23:14:17

...är inte rimligt kan man tycka, men denna vecka har våra kattungar annonserats ut för detta pris! Det är verkligen inget vi har hittat på, men jag tänkte vara smart och annonsera i det regionala Annonsbladet inför sommaren. Det är då ett stort sommarnummer med massor med info på sommarktiviteter - alltså något man spar ett tag. Så jag skulle vara taktisk och passa på att annonsera ut våra birmabarn till försäljning, då Annonsbladet når nästan 100 000 hushåll.

På lördag morgon började folk att ringa på våra kattungar, och sedan har det fortsatt under veckan - från tidigt på morgonen till sent på kvällen, varje dag!! Det visade sig att Annonsbladet tappat bort en nolla i priset, när annonsen skrevs in, så våra kattungar som säljs helt enl SVERAKs regler annonserades ut för 600 kr. De flesta förstod att det var fel i annonsen, men en del trodde att här var det årets kap när det gällde kattungeköp...Jag är numera ganska trött på att förklara att det var fel i annonsen...

Men samtidigt har det blivit många trevliga kattsamtal, och flera som är seriöst intresserade av våra birmabarn, fast till ett lite mer normalt pris.

Idag har vi också fotat alla kattungar igen och nya bilder finns på hemsidan. Fler och fler av birmabarnen börjar hitta sina nya hussar och mattar. Kika gärna in på sidan för att titta på våra små!

//Lisa

  • Comments(0)//blogg.mahagita.se/#post43