Ma'ha Gita nyheter

Ma'ha Gita nyheter

Smått och gott hos Ma'ha Gita

Jag har tänkt att detta skall kunna ersätta min nyhetssida på hemsidan. Vi får väl se...
Intentionerna brukar vara bra, verkligheten en annan.

Maria har varit här och tagit bilder

NyheterPosted by Lisa Karlsson Mon, June 15, 2009 18:01:36

Denna vecka skall vara min sista arbetsvecka före sommarlovet (har jag bestämt)! Det är nu tre veckor sedan våra studerande slutade och fortfarande är det massor av arbete kvar. Snart har jag kommit ner till skrivbordsytan i mitt städande också... jag verkligen längtar efter ledigt...

Igår hade vi besök av en arbetskamrat till mig, Ann Christine, samt hennes två döttrar Anna och Maria. Maria lever med sin kamera och naturligtvis fotade hon kattungarna i alla tänkbara vinklar. Så här visar jag några av hennes bilder, och jag skall också försöka lägga in en del på kattungesidorna.

Kattungar ja...nu har också Dockan fått sin kull, och två st små flickor blev det. Gissa färg, den som har lust...tänka sig, det blev två bruna. Men med två homozygot bruna föräldrar till Dockan så var det inget annat att vänta än bruna ungar från henne. Möjligen choklad, men inte denna gång i alla fall. De är i alla fall trinda och tjocka, fast Dockan tycker det är för lite med två st. I förrgår försökte hon samla ihop det lila gänget och fösa in dem till sig och bolådan, och försökte lyfta Qaramelle i svansen när hon skulle få henne över kanten. Qaramelle skrek i höga sky och mammor kom till undsättning, både hennes egen mamma och KIwi och Lillkiwan. Så Dockan drog sig stillsamt tillbaka till lugnet i bolådan.

Klicka på en bild så öppnas de i större format nertill på sidan!

  • Comments(0)//blogg.mahagita.se/#post41